duminică, 10 iulie 2011

TUNURI DE MILIARDE LA PRIMĂRIA TISMANA

       În urma articolului din ediţia cu numărul 27 a publicaţiei noastre, "AM REUŞIT, DEŞI AM AVUT NENUMĂRATE PIEDICI DIN PARTEA UNOR CONSILIERI" în care prezentam investiţiile şi lucrările făcute în oraşul Tismana, am fost contactaţi de un consilier local care a dorit să-şi păstreze anonimatul, dar care ne-a pus la dispoziţie date extrem de importante în ceea ce priveşte modul fraudulos în care s-au desfăşurat aceste lucrări şi deasemenea preţul exorbitant de achiziţie. Conform respectivului domn consilier, aceste lucrari au fost clar "cu dedicaţie" pentru unele persoane sus-puse. În cele ce urmează vă vom prezenta scrisoarea pusă la dispoziţie de unul dintre consilierii locali ai oraşului Tismana:


       "Primarul din Tismana a avut până nu demult parte de un viceprimar adevărat în persoana lui Marian Slivilescu. Buzianu a ales să se scape de acesta pentru că Slivilescu nu-i dădea cu nici un chip voie primarului să facă afaceri în interes personal din banii publici ai oraşului Tismana. Aşa că, Buzianu şi-a montat în funcţia de viceprimar, un pupin-curist adevărat, şi anume pe Marius Seceleanu. Noul "vice" a respectat şi respectă cu stricteţe ordinele şefului, dar îl şi ajută pe acesta să fure cu nesimţire banii publici. Un alt "infractor de drept comun" de la Tismana este contabilul Nicolae Văcaru care pe timp de criză şi austeritate a fost plătit cu 680 de milioane de lei vechi pe an. Conform declaraţiei de avere din 2009, contabilul şef  din Primăria Tismana a încasat circa 680 de milioane de lei vechi pe an, iar în declaraţia de avere din 2010, scrie că a avut o leafă de 770 de milioane de lei vechi pe an, adică 62 de milioane de lei vechi pe lună. Şi cum gaşca de hoţi era formată, adică Buzianu, Seceleanu şi Vacaru, aceştia au început să-şi facă treaba, adică să se înfrupte din banii publici. Buzianu s-a gândit la un moment dat cum să facă să nu se puna rău cu partidul său, dar nici cu viitorul partid, adică P.N.L. şi P.D.L., pentru că primarul din Tismana este de fapt un traseist politic, adică ştiţi dumneavoastră cum se mai numesc traseişti sau trasesistele-CURVE POLITICE. Prin urmare, Buzianu şi lioata sa l-au cadonat pe DIAN POPESCU( SC MASERATI SRL ) cu o lucrare în valoare de 2.473.050.000 lei şi pe DAN GAVRILESCU-PREŞEDINTELE ORGANIZAŢIEI DE TINERET A P.D.L-S.C. "ROMFEREX IMPORT EXPORT" cu o lucrare în valoare de 6.822.400.000 lei.



       Şi pentru că Buzianu Constantin s-a ocupat numai de bunăstarea sa,  a familiei sale şi a şefilor de la partid nu a avut timp să observe realitatea din Tismana: în aşa-zisul oraş turistic nu există nici măcar o toaletă în centrul oraşului, staţiile de autobuz arată ca în Serbia, nu se fac investiţii într-un sat care nu l-a votat pe Buzianu, etc. La toate aceste acuzaţii, măscăriciul de Buzianu şi pupincuristul de vice au o singură explicaţie: "Toate sunt orchestrate politic".
       Vă mulţumesc pentru înţelegere şi sper că această scrisoare sa-i facă pe oamenii din Tismana să-şi dea seama ce caricatură au votat la primărie"

UN CONSILIER LOCAL AL ORAŞULUI TISMANA

3 comentarii:

  1. LEAM spus tuturor ca ne conduce un hot, care in afara de ce a aparut in acest ziar a mai facut si alte magarii.Nevastasa aia care se da mare doamna este combinat ape la spate cu niste belgieni. CINe stie ce face doamnapriamr cu straini cat costica buzianu se linge cu vicele hai sa scpam odata de hotii astia doi !

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine cati dayt la ziar de buzianu …poate asa se autosesizeaza cineva..acest hot a facut tot posibilul sasi bata zoc de tismana

    RăspundețiȘtergere
  3. Clica asta de mafioti trebuie sa dispara pentru ca Tismana sa poata progresa ...

    RăspundețiȘtergere