duminică, 26 iunie 2011

FĂSUESCU A DEMONSTRAT CĂ SE POATE

      Comuna Polovragi este cunoscută în ţară şi nu numai pentru obiectivele turistice de aici, pentru delicioasele căpşuni dar şi pentru omenia şi ospitalitatea polovrăgenilor. Unul dintre aceşti oameni de omenie este şi primarul Ştefan Făsuescu- fiu al satului, de profesie veterinar.


   Polovragiul s-a schimbat mult de când Ştefan Făsuescu a fost ales primar. Aici s-a construit o bază sportivă multifuncţională TIP1 în valoare totală de 5.267.560.000 de lei vechi. Căminul cultural a fost renovat, reabilitat şi dezvoltat, lucrare în valoare totală de 14.713.490.000 de lei vechi. Tot la Polovragi s-a reuşit şi construirea unui sistem centralizat de canalizare şi epurare a apelor uzate, lucrare în valoare totală de 17.032.420.000 de lei. Infrastrucura a reprezentat o prioritate pentru Făsuescu, astfel că majoritatea drumurilor comunale şi săteşti au fost modernizate şi asfaltate.
   
  ŞTEFAN FĂSUESCU a facilitat accesul investitorilor în Polovragi, având ca drept argument splendoriile zonei-Mânăstirea Polovragi, Peştera Polovragi, Cheile Olteţului, Crucea lui Ursache, terenurile pentru vânzare şi concesionare, accesul uşor la utilităti, dar şi forţa de muncă ieftină şi calificată.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu