miercuri, 13 aprilie 2016

PROIECTE ŞI REALIZĂRI IMPORTANTE PENTRU COMUNA BĂRBĂTEŞTI

Deşi primul gospodar al comunei gorjene Bărbăteşti, Adrian Mangu este un primar tânăr, a reuşit în proporţie mare să ducă la îndeplinire proiectele pe care şi le-a propus în urmă cu patru ani.
Dacă mai există şi proiecte nerealizate sau doar începute, asta se datorează conform lui Mangu lipsei fondurilor sau a birocraţiei.
Mangu a dorit să atraga investitori în comună pentru a crea locuri de muncă, să asfalteze drumurile comunale, să facă reţea de canalizare în toată comuna, să reabiliteze punţile şi decolmateze canalele şi ogaşele.
De asemenea, primarul a avut în vedere recondiţionarea podurilor şi podeţelor de peste drumurile comunale, întocmirea documentaţiilor necesare pentru primirea fondurilor şi subvenţiilor în agricultură, stimularea dorinţei de a învăţa prin premierea elevilor şi profesorilor cu rezultate deosebite, organizarea de hore şi spectacole pentru tineri şi vârstnici, întâlniri frecvente cu fiii satului şi flexibilizarea relaţiei dintre cetăţeni şi institutia primăriei, rezolvarea în timp cât mai scurt a solicitărilor cetăţenilor, precum şi sporirea transparenţei decizionale şi accesul neîngrădit la informaţiile de interes public.

Cătălin Bădescu

Un comentariu: