vineri, 19 septembrie 2014

APĂ CURENTĂ LA DĂNEŞTI, GORJ

În viitorul apropiat, cel mai probabil anul viitor, localnicii din 4 sate ale comunei Dănesti, mai exact Merfuleşti, Trocani, Târculeşti şi Brătuia vor avea apă curentă în propriile gospodării.

PRIMAR DANEŞTI GORJ
În prezent, la nivelul Primăriei Dăneşti există un proiect pentru forarea unui puţ în satul Merfuleşti. PRIMAR COMUNA DĂNEŞTI EMILIAN RUSU: "Avem proiectul, avem şi finanţare, până acum s-au prezentat 2 agenţi economici la licitaţie, dintre care unul cred că nu îndeplineşte condiţiile impuse de lege, pentru participarea la licitaţii publice, în timp ce al doilea cred că este capabil şi are toate resursele necesare pentru a duce la bun sfârşit această lucrare.
Aşa că, cel mai probabil la finele săptămânii viitoare vom şti cu exactitate societatea care va fora acest puţ".
Puţul va avea o adâncime de 300 de metri, iar bazinele vor avea o capacitate de 40 de metri cubi.
În comuna Dăneşti, mai sunt 2 puţuri unul în satul Brătuia funcţionabil, şi unul în Valea Brătuii, dar acesta din urma s-a colmatat în urmă cu 4 ani.
PRIMAR DĂNEŞTI EMILIAN RUSU:" Am fost nevoit să fac un alt puţ, întrucât la nivelul comunei mai sunt 2 astfel de puţuri, dar doar unul este funcţionabil şi asigură apa curentă pentru doar două  sate.

Cătălin Bădescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu