marți, 8 august 2017

MEGA PROIECTE LA CILNIC

In curând comuna gorjeana Cilnic va putea beneficia de 10 proiecte de investitii extrem de importante.

Conform primarului Dumitru Vulpe, in cadrul P.N.D.L- Programul National de Dezvoltare Locala, au fost aprobate pentru comuna Cilnic 5 proiecte si anume- Reabilitarea retelei de alimentare cu apa in comuna Cilnic, judetul Gorj in valoare de 578.770,26 de lei, construirea unei gradinite cu program prelungit in valoare de 1.748.737,13 lei, Reabilitarea, modernizarea si dotarea Scolii Gimnaziale Cilnic, in satul Cilnic in valoare de 294.134,68 de lei, Reabilitarea, modernizarea si dotarea Scolii Primare Cilnic in valoare de 380.015,79 lei si infintarea unui dispensar medical uman cu centru de permanenta in comuna Cilnic, invetitie ce se ridica la suma de 2.087.251 lei.
In perioada imediat urmatoare vor demara lucrarile la reteaua de canalizare in zona de centru a comunei pe o distanta de 8 kilometri. Valoarea investitiei se ridica la suma de 1 milion de euro, iar banii provin din fonduri europene.
Tot in perioada urmatoare vor incepe lucrarile pentru construirea unui After School, investitie ce se ridica la suma de 500.000 de euro.
Vulpe a mai afirmat ca s-a demarat procedura pentru întocmirea documentatiei tehnice privind introducerea retelei de gaze in localitate.
De asemenea, in Cilnic se va construi o centrala fotovoltaica si se va moderniza si dota Caminul Cultural.



Catalin Badescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu