sâmbătă, 25 iunie 2011

ANGAJAŢII D.G.A.S.P.C GORJ SUNT "PE VAL"

       O parte dintre angajaţii Direcţiei Generale de ,,Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului,, au câştigat procesele referitoare la drepturile salariale restante. Curtea de Apel Craiova le-a dat câştig de cauză, astfel că îşi vor primi sporurile  care li se cuveneau.
     Reîncadrarea la Legea 330/ 2010 a salariaţilor ,,Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (D.G.A.S.P.C),, Gorj a condus la diminuarea veniturilor acestora. Atunci , simţindu-se nedreptăţiţi, angajaţii ,,D.G.A.S.P.C.,, Gorj au participat la mai multe mitinguri de protest. Până la urmă au ajuns în instanţă cu nemulţumirile lor, spre a fi soluţionate. „Acesta este al doilea an când se judecă procesele noastre. Este al doilea recurs la Curtea de Apel Craiova. Este vorba despre reîncadrarea pe Legea 330/2010, iar apoi a apărut noua lege pe 2011, noi fiind prinşi la mijloc”, a explicat Domnica Gridan, preşedinta Sindicatului SANITAS din DGASPC Gorj.
           Soluţii favorabile salariaţilor DGASPC

       Recent au apărut şi primele soluţii date de Curtea de Apel Craiova în aceste dosare, dându-li-se câştig de cauză salariaţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj. Vestea bună, după cum confirmă şi Domnica Gridan, este că „Direcţia a dat o dispoziţie de repunere în drepturi”. Prin urmare, angajaţii ,,D.G.A.S.P.C.,, Gorj sunt fericiţi că începe să se remedieze situaţia lor, veniturile lor crescând odată cu pronunţarea instanţei de judecată.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu