sâmbătă, 25 iunie 2011

"CENTRU DE INFORMARE TURISTICĂ" LA PEŞTIŞANI

       Comunele Peştişani, Tismana, Godineşti, Runcu şi Leleşti vor beneficia de un "Centru de Informare Turistică", centru ce va avea sediul în prima localitate menţionată. "Centrul" va fi o construcţie nouă în stil brâncovenesc şi va avea rolul de promovare a turismului local prin pliante şi broşuri.

      Primarul comunei Peştişani, Florin Pavel se poate mândri şi cu alte investiţii. S-a schimat reţeaua de alimentare cu apă pe o distanţă de 61 de kilometri de distribuţie, fiind astfel cea mai lungă din mediul rural, s-au asfaltat 7 kilometri de drumuri, s-a înfinţat un serviciu public de gospodărire comunală care a fost dotat cu sediu modern, cu tractor, camion şi plug pentru dezăpezire. În momentul de faţă este în derulare un proiect pe program operaţional de dezvoltare a capacitătii administrative. Acesta constă în implementarea unui sistem de management electronic al documentelor şi arhivarea acestora. Tot în mandatul lui Pavel, s-a pus la punct şi sistemul de colectare a resturilor menajere. Astfel, gunoiul se transportă la groapa ecologică de la Bârseşti pentru că fiecare familie beneficiază de pubele, şi astfel se poate face adunarea selectivă a resturilor menajere. Deşi este criză, la Pestişani s-au putut face şi lucrări din bugetul propriu al primăriei. S-a asfaltat satul Franceşti, Hobiţa şi urmează în cursul acestui an o uliţă în Peştişani pe o distanţă de 1,5 kilometri.

3 comentarii:

  1. Florin Pavel a facut ceva pentru Pestisani!

    RăspundețiȘtergere
  2. Se vede omul gospodar, bine ca l-a dat afara pe nemernicul ala de vice. Sa stie domnu primar ca majoritatea satelor il vor vota.

    RăspundețiȘtergere
  3. Omul ăsta chiar merită să fie primar!!

    RăspundețiȘtergere