vineri, 24 iunie 2011

EMILIAN RUSU - "UN PRIMAR PENTRU MILENIUL III"

      Încă din anul 2004, primarul comunei Dănesti, Emilian Rusu a demonstrat că nu degeaba a fost ales primar în această localitate. Edilul a modernizat aproape toate drumurile săteşti şi comunale din Dăneşti, Văcarea, Botorogi şi Brătuia. În prezent se lucrează la drumul comunal DC 56 Merfuleşti şi DC 56A. Cu excepţia satului Văcarea, unde acum se lucrează, toată comuna Dăneşti beneficiază de apă curentă. Rusu se poate declara şi un om norocos, întrucât a beneficiat de toate fondurile necesare pentru a realiza aceste lucrări de investiţii.     În urmă cu 11 ani, în Dăneşti drumurile erau desfundate, iar o staţie de epurare a apelor uzate era un vis prea frumos şi prea îndepărtat pentru oamenii de aici. Cu multă răbdare şi tenacitate, Emilian Rusu s-a apucat de treabă şi astfel a reuşit să modernizeze toate drumurile săteşti şi comunale.
    S-au făcut lucrări la toate școlile, s-a introdus iluminatul public în toată comuna, s-a modernizat clădirea primăriei. S-a depus un proiect de canalizare pentru satele Țârculeni, Brătuia și Trocani. Un alt obiectiv pentru care exista un proiect depus este o sală de festivități, pentru care licitația se va ține la București. Rusu speră ca până la sfârșitul anului acesta să termine și cu modernizarea drumurilor în întreaga comună, formată din 11 sate.

3 comentarii:

  1. Ma bucur ca primarul din Danesti a reusit pana la urma sa faca ceva pentru oamenii care l-au ales. Eu il voi vota in mod sigur pentru un nou mandat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce pot sa spun despre domnul primar? Un om cu suflet mare! Sa va dea Dumnezeu sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Rusu a asfaltat drumurile si ne-a bagat apa! Ce putem sa ne mai dorim??

    RăspundețiȘtergere