duminică, 10 iulie 2011

PRIMĂRIŢEI DE LA ŢÂNŢĂRENI ÎI PLACE MICROFONUL

      Prima doamnă a comunei Ţânţăreni, primarul Maria Vasilescu a demonstrat că iubeşte la nebunie vibratoarele şi microfoanele. Din păcate doar ultima dorinţă s-a realizat, de fapt a realizat-o prin crearea unui post local de radio unde doamna primar folosindu-se bineînţeles de un microfon şi 150 de goarne agăţate pe stâlpii din Ţântăreni se laudă cu ce a făcut, cu ce va urma să facă şi chiar dă dedicaţii pe muzică populară în direct. Cu alte cuvinte-,,CAMPANIE ELECTORALĂ ÎN TOATĂ REGULA,, ! Este normal ca oamenii din Ţânţăreni, care săracii nu au după ce bea apă să fie extaziaţi pur şi simplu de dedicaţiile acestei femei înebunite după plăcerile trupeşti. Maria Vasilescu a demonstrat că nu vrea în nici un chip să piardă CIOLANUL, dacă tot nu a pus mâna pe vibrator. Ce este cu VIBRATORUL ? 
       În urmă cu ceva timp, primăriţa a făcut o declaraţie publică prin care spunea că îşi doreşte cu orice chip un vibrator, dar că dacă nu il cumpără nimeni, o să-l achiziţioneze singură. Felicitări doamna primar ! Dacă am spus mai sus că oamenii care au votat-o pe femeia numărul 1 sunt amărâti, asta nu înseamnă că şi primăriţa este săracă. 


      Doamna Vasilescu deţine, conform declaraţiei de avere 2 TERENURI INTRAVILANE în Ţântăreni şi Craiova în suprafaţă totală de 1,53 ha, un teren agricol de 10,50 ha şi un teren forestier de 0,50 ha. Nici la capitolul clădiri, Vasilescu nu stă rău. Conform aceleiaşi declaraţii de avere, aceasta deţine 2 CASE şi un APARTAMENT în suprafaţa totală de 400 de metri pătraţi,  în valoare de 1.400.000.000 de lei.
Doamna Primar a fost cercetată penal în urma unei reclamaţii venite din partea Anişoarei Bălăceanu prin care aceasta arată că primăriţa i-a sustras din geantă după care le-a aruncat în foc.
Maria Vasilescu a negat toate aceste acuzaţii, menţionând că totul a fost o simplă greşeală. Aceasta a afirmat că documentele respective nu erau în geanta reclamantei, ci pe o masă, astfel că le-a considerat inutile şi a „scăpat” de ele în foc.
Cât de proiectele primăriţei ce putem spune ? Maria Vasilescu a implementat mai multe proiecte, dar ghinion : Acestea nu au primit finanţare din cauza apartenenţei politice a edilului de Ţânţăreni- aşa afirmă domnia sa. O invitam în acest caz să se uite prin alte comune, unde primarii nu sunt ,,portocalii,, dar proiectele au trecut. Cum a fost oare posibil ?
Până la aprobarea proiectelor, Maria Vasilescu nu a stat cu mâinile în sân şi a luat câteva măsuri prin comun -unităţile şcolare au stat mult timp fără încălzire, a pus câteva acoperişuri la nişte fântâni pentru care a cheltuit câteva miliarde de lei, a interzis accesul elevilor în sala de sport şi nici măcar nu s-a uitat la drumurile impracticabile din comună.
Primarul din Ţânţăreni, se ţine însă tare pe poziţie, şi în afară de microfonul buclucaş, prosteşte cetătenii cu comunicate ale ADMINISTRAŢIEI LOCALE ŢÂNŢĂRENI :
 ,,Misiunea noastră, a administraţiei publice locale, este de a asigura locuitorilor comunei Ţânţăreni servicii publice eficiente şi de calitate, în condiţii de reală transparenţa şi cu implicarea cetăţenilor în luarea deciziilor.
  Principalul obiectiv al activitătii noastre este acela de a crea o administraţie publică locală eficient, în folosul cetăţeanului.
Dezvoltarea comunei noastră trebuie să se realizeze în mod echilibrat. Activitatea unei primării este vastă, acoperind o gamă largă de domenii. În raportul anual de activitate, nu putem cuprinde decât o mică parte din volumul de lucru pe care angajaţii primăriei îl prestează de-a lungul unui an.
Aşadar acest raport nu se vrea o prezentare exhaustivă a activităţilor desfăşurate de aparatul de specialitate al primarului, pentru anul 2010, ci o sinteză a principalelor direcţii în care s-a acţionat pentru punerea în aplicare a atribuţiilor ce-mi revin potrivit legii.
Avem datoria morală de a aduce la cunoştinţa cetăţenilor activitatea desfaşurată împreună cu salariaţii Primăriei şi de a prezenta date concrete despre modul în care au fost gestionaţi banii publici.
Nu pretind că activitatea funcţionarilor s-a ridicat la cele mai înalte standarde, însă, vă asigur că am cautat permanent să îmbunătăţim relatia cetăţean-functionar, precum şi pregătirea profesională a funcţionarilor.
Consider că o analiză pertinentă a prezentului raport va duce la posibile soluţii de îmbunătaţire a prestaţiilor către cetăţenii comunei Ţânţăreni.
Cu aceasta ocazie , mulţumesc Consiliului Local, ca autoritate deliberativă, şefilor instituţiilor subordonate şi salariaţilor prin a căror implicare realizarile anului 2010 au putut fi enumerate în materialul prezentat în continuare".



3 comentarii:

  1. Hai sa-i facem cadou un vibrator.. Care e cu mine?

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce sa-i facem cadou un vibrator ? Mai bine un picamar, ca la cat e de mare…halal…prima doamna…mai bine zis prima c…a,speri ca o sa mai castigi ? sperante… dute mai bine la un sexshop…sau la chiciboys… Haisictir

    RăspundețiȘtergere
  3. Desfarnato…sa-ti fie rusine, esti o scroafa in calduri…

    RăspundețiȘtergere