duminică, 7 august 2011

DE CE S-A DUS DRACU’ GORJUL, DOMNULE PREŞEDINTE?

Am scris acest articol într-un moment de totală linişte sufletească şi profundă odihnă. Sunt ,,liniştit,, chiar ,,foarte liniştit,, atunci când îmi dau seama că eu şi colegii de breaslă, adică presa din Gorj ne răcim gura degeaba şi arătam cum ,,SE DUCE DRACU’ JUDEŢUL GORJ,,.  De ce ne răcim gura ‘geaba’? Deoarece ,,CARACATIŢA,, care a pus stăpânire pe noi îşi continuă neostenită treaba şi mănâncă tot ce-i cade în tentacule. Dacă un ,,amărât de ziarist,, are curajul să arate opiniei publice ce se întâmplă în acest judeţ este luat imediat la rost de aşa-zisele organe competente: ,, De unde ai? Cine te ţine în spate?,,  Nu demult un coleg de breaslă pe care îl apreciez pentru profesionismul  de care dovadă a fost ameninţat : ,,să-şi vadă de treaba lui şi să nu se PIŞE contra vântului că riscă ,,SĂ FACĂ PIŞU PE EL,,  adică sa închidă publicaţia sau să rămâna fără loc de muncă. 

Acum vin eu şi vă întreb ,,DRAGILOR, DRAGI CONDUCĂTORI DE JUDEŢ,, până când ne mai îndatoraţi pentru ,,UN MARE CACAT CARE S-A FĂCUT ÎN GORJ?,, ,,DE CE DAŢI ÎN ACEI OAMENI CARE MĂNÂNCĂ O PÂINE AMARĂ ? VĂ ESTE FRICĂ CUMVA SĂ NU IASĂ LA IVEALĂ BANII PE CARE IA-ŢI DELAPIDAT ? Staţi liniştiţi că o să apară si acei bani. Eu, vreau să vă aduc aminte de perioada comunistă! Îmi aduc aminte perfect de aşa zisa revoluţie şi de perioada ante-precedentă. Pe timpul lui Ceaşcă se fura, nu pot să zic ca nu ! Dar se fura cu normă ! Adica mai puţin ! DE CÂND aţi venit voi, se fură tot ! PĂI CE DRACU, SĂ NU NE PRICOPSIM ŞI NOI ? CUM SĂ NU ? 
 De când aţi venit la putere în Gorj, aţi furat pe capete. Fac aici o mică paranteză şi adresez o întrebare domnului Călinoiu : ,,CÂTE LOCURI DE MUNCĂ AŢI CREAT ÎN GORJ ?,, ,,DE CE JUDEŢUL GORJ ESTE ÎN TOPUL RUŞINII ÎN CEEA CE PRIVEŞTE ABSORŢIA DE FONDURI EUROPENE ? ,,DIN CAUZA AŞA-ZIŞILOR SPECIALIŞTI,, CARE TRAG ,,BROASCA DE URECHI,, ŞI SIMULEZĂ CĂ FAC PROIECTE EUROPENE ? A….AŞA ZIŞII SPECIALIŞTI CARE NU POT FI GĂSIŢI LA BIROU PENTRU CĂ AU TREBURI PERSONALE ŞI SUNT PE FELIE CU ION CĂLINOIU ? 
La toate aceste întrebări sunt convins că nu puteţi să răspundeţi. VĂ DAU UN SFAT PRIETENESC….LUAŢI-VĂ GAŞCA ŞI PLECAŢI ACASĂ ! ŞI LA FINAL VREAU SĂ VĂ MAI SPUN CEVA DOMNULE CĂLINOIU : ,,MAI UITAŢI-VĂ  ŞI ÎN OCHII ĂLORA NEVOIAŞI…CARE NU AU CE SĂ MĂNÂNCE ŞI NU AU SOCIETĂŢI CARE ,,ASFALTEAZĂ,, DRUMURILE DIN GORJ, A….ŞI ÎNCĂ CEVA…PUNE-ŢI , ,,SPECIALIŞTII DE LA FONDURI EUROPENE,, LA TREABĂ, CĂ DE…VORBA AIA…MĂNÂNCĂ BANII NOŞTRI. A….ŞI MAI AM CEVA…CĂLINOIULE, LASĂ FRATE ŞI PE ALŢII SĂ ,,MĂNÂNCE,, SAU SĂ CONDUCĂ JUDEŢUL ĂSTA PRĂPĂDIT!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu