sâmbătă, 19 mai 2012

ION CIOBEA : „CONSILIERUL GHEORGHE PĂSĂTOIU, DORU NISTORESCU, IULIAN ROŞCULETE ŞI ROMULUS CORCOADĂ NU DORESC BINELE COMUNEI MUŞETEŞTI”

Consilierii locali de la Muşeteşti, Gheorghe Păsătoiu, Doru Nistorescu, Iulian Roşculete, Romulus Corcoadă, Constantin Manta, Petre Ghiţan şi Grigore Ionescu sunt nişte indivizi care doresc din tot sufletul ca această localitate să nu prospere, şi recurg la tot felul de găselniţe pentru ca sătenii din Muşeteşti să aibă de suferit.
Cel puţin aşa susţine Ion Ciobea, care a informat redactorii Gorj Cotidian că persoanele menţionate mai sus prin „bunăvoinţa ” lor au reuşit să strice o sărbătoare de care ar fi trebuit să se bucure toată suflarea din Muşeteşti.
Este vorba de Sărbătoarea “Fii satului” organizată de Consiliul Local şi Căminul Cultural din Muşeteşti, eveniment ce trebuia să aibă loc în zilele de 19 şi 20 mai anul curent.
Cu toate că evenimentul fusese aprobat într-o şedinţa de consiliu încă de anul trecut, primii 4 consilieri locali enumeraţi mai sus au votat acum împotrivă, aşa că evenimentul cultural nu a mai fost posibil.
Deşi atât primarul cât şi unele cadre didactice de la şcoala din localitate au pregătit minuţios acest eveniment, prin amenajarea unei fântâni în punctul Pripor, prin arvunirea unei formaţii de muzică populară şi prin pregătirea unui program cu elevii şcolii, consilierul local Gheorghe Păsătoiu a făcut tot posibilul ca acest eveniment să nu se desfăşoare şi chiar le-a impus cadrelor didactice să renunţe la activităţile propuse pentru a fi efectuate cu elevii.
Iată aşadar, că România anului 2012 există din păcate din ce în ce mai multe persoane care îşi doresc ca lucrurile să meargă prost doar pentru a-şi satisface propriile orgolii şi ambiţii prosteşti.


Din păcate, nici unul dintre consilierii locali enumeraţi mai sus nu au putut fi găsiţi miercuri- 16 mai 2012 la sediul primăriei pentru a da detalii despre cele arătate mai sus.
Orice persoană care doreşte să comenteze conţinutul acestui material o poate face prin trimiterea unui mesaj la adresa de email a ziarului: gorjcotidian@yahoo.com.


                                   REDACTOR SIMONA LAZĂR   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu