duminică, 18 decembrie 2011

LA PRIMĂRIA ALIMPEŞTI SE FURĂ BANI PUBLICI LA GREU

Primarul comunei Alimpeşti, Elena Mosor nu se dezminte nici în prezent şi jonglează cu bugetul primăriei după cum îi pofteşte inima. Dacă anul trecut primăriţa şi contabila au fost cercetate de ,,D.N.A.,, pentru un prejudiciu de 9.000.000.000 de lei vechi la o lucrare privind reţeaua de canalizare, acum surse din cadrul primăriei care au dorit să-şi păstreze anonimatul ne-au declarat urmatoarele aspecte:
,, La primăria Alimpeşti lucrările din banul public se fac după bunul plac al primăriţei şi cu firmele agreate de aceasta. Bineînţeles că aceste licitaţii sunt perfect trucate pentru că banul public să ajungă exact acolo unde vrea Mosor. Mai exact este vorba despre următoarele lucrări: ,,CONFECŢIONAT ŞI MONTAT CATAPETEASMĂ ŞI MOBILIER DE CULT CONFECŢIONAT DIN LEMN DE STEJAR, NR. ANUNŢ DE ATRIBUIRE- 71849/24.04.2009, VALOARE ESTIMATĂ- 190.000 LEI, VALOARE CÂŞTIGĂTOARE -TOT 190.000 LEI. ,, Câştigătorul licitaţiei,, este societatea ,,MIRCEA ELEGANT DIN SIGHETUL MARMAŢIEI. Cum era de aşteptat la această aşa-zisă licitaţie a participat doar O SOCIETATE COMERCIALĂ!!! - ADICĂ ,,MIRCEA ELEGANT,,.
O altă lucrare este - ,,ACHIZIŢIONARE TABLĂ CUPRU PENTRU ÎNVELITOARE BISERICĂ ALIMPEŞTI din 18.05.2008. Şi la aceasta achiziţie a participat de asemenea TOT O SINGURĂ FIRMĂ CARE A ŞI CÂŞTIGAT- SC ,,MIRA-VAL,, SRL. Mosor a avut grijă să cadoneze aceasta firmă din Reşita cu suma de 69.420 de lei. FURTIŞAGUL NU SE OPREşTE AICI - O ALTă LUCRARE ŞMENUITĂ ESTE- ,,REABILITARE ŞCOALĂ GENERALĂ ION LOTREANU,, ÎN VALOARE DE 167.903 LEI. DE DATA ACEASTA, MOSOR S-A GÂNDIT ŞI LA GORJENII SĂI ŞI A DAT LUCRAREA RESPECTIVĂ FIRMEI ,,ORNIS PROD,, DIN TG-JIU. BINEÎNŢELES CĂ ŞI LA ACEASTĂ LICITAŢIE A PARTICIPAT DOAR O FIRMĂ-CEA CARE TREBUIA SĂ CÂŞTIGE.,,
Primarul comunei Alimpeşti, Elena Mosor nu a putut fi contactat telefonic pentru a da detalii despre cele arătate mai sus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu