sâmbătă, 19 mai 2012

Salvată dintre fiarele propriei maşini


O femeie a fost prinsă între fiarele propriului autoturism, dar cei de la I.S.U. Gorj au salvat-o, urmare a apelului de urgenţă 112 efectuat chiar de ea.

Luni, 14 mai, o femeie anunţa poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Cărbuneşti despre producerea unui accident de circulaţie în care chiar ea a fost implicată. Se pare că aceasta are 31 ani şi este din oraşul Bălceşti, judeţul Vâlcea. Prin intermediul apelului telefonic, aceasta a relatat faptul că în urma accidentului produs, a rămas încarcerată în autovehicul şi are nevoie de ajutor pentru a putea ieşi. Astăzi, la orele 11:20, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu-Cărbuneşti au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către R.E.F, de 31 ani, din Bălceşti, judeţul Vâlcea cu privire la faptul că a fost implicată într-un accident de circulaţie şi este încarcerată în autovehicul.”, a declarat Daniel Tică, purtător de cuvânt al I.P.J. Gorj.
Către locul precizat au pornit de urgenţă echipaje ale poliţiei, autospeciale ale pompierilor, dar şi o ambulanţă. Lucrătorii I.S.U. Gorj au reuşit s-o descarcereze pe femeie şi i-au acordat primul ajutor. Ulterior aceasta a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Târgu Cărbuneşti pentru a i se efectua investigaţiile medicale necesare.
Din primele informaţii, tânăra se afla pe DN 67 B când a derapat, a pierdut controlul asupra volanului, a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat.  Se pare că motivul producerii accidentului a fost viteza cu care aceasta conducea autoturismul, neadecvată condiţiilor de drum, având în vedere că la acel moment carosabilul era umed. “Din primele cercetări efectuate de către poliţiştii rutieri, s-a stabilit faptul că tânăra, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 B, la intrare în localitatea Târgu-Cărbuneşti, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, a derapat, a pierdut controlul asupra volanului şi părăsind partea carosabilă, s-a răsturnat cu autovehiculul condus.”, a mai declarat Daniel Tică.
Pentru a se stabili dacă femeia se afla sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului, acesteia i s-au recoltat probe biologice.
Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

                                                                      Redactor Diana Țacu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu