joi, 14 aprilie 2016

STRATEGIA DE DEZVOLARE LOCALĂ A PRIMĂRIEI CĂPRENI

Strategia de Dezvoltare Locală se adresează dezvoltării socio- economice a teritoriului în vederea asigurării unor condiţii de viaţă decente pentru cetăţeni.
Pentru realizarea programelor structurale finanţate de Uniunea Europeană, comuna Căpreni are nevoie de pachete de programe-proiecte rezultate dintr-o planificare coordonată a politicilor publice şi de o creştere a capacităţii organizaţionale şi umane.
Primarul, Emil Cătănoiu spune că acest document conţine şi marile proiecte ce vor fi demarate în perioada următoare.
PRIMAR EMIL CĂTĂNOIU: Strategia de dezvoltare presupune principalele investiţii şi proiecte care se vor implementa la nivelul comunei Căpreni, pe lângă cele pe care le avem de utilităti şi drumuri.
Ca să faci o strategie bună trebuie să faci dezbatere în teren, să faci chestionare pe fiecare sat, pe fiecare domeniu, ca să vedem şi care sunt priorităţile.
Primele mari proiecte prinse sunt reţeaua de canalizare în toată comuna, mai puţin în 2 sate, Bulbuceni, aflat la distanţă foarte mare şi Aluniş, care este situat peste Amaradia.
Şi apoi, partea de infrastrucură pe drumuri, ultimii 6 kilometri de drumuri de asfaltat, a afirmat primarul Emil Cătănoiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu